BIO makaron gryczany - SOBA 250 g
Makarony gryczane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
W czym różni się makaron BIO makaron gryczany - SOBA od tradycyjnych makaronów jajecznych?
Makaron SOBA nie zawiera w swoim składzie jaj oraz mąki pszennej. Jego skład jest naturalny i prosty tylko dwa składniki organiczna gryka oraz woda. Jest bezglutenowy i nie zawiera w swoim składzie soi.
W jaki sposób mogę spożywać BIO makaron gryczany - SOBA?
Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron?
Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została stworzona typowo dla ludzi stosujących diety wegańskie i wegetariańskie jednocześnie nie zapominając o świetnym zastosowaniu tego makaronu dla ludzi którzy borykają się z problemami nie przyswajania glutenu.
Wartości odżywcze w 100 g:
wartość energetyczna 1549 kJ / 370 kcal
tłuszcz 3 g
w tym nasycone 0,5 g
węglowodany 72 g
w tym cukry 3 g
błonnik 3 g
białko 13 g
sól 0 g
Skład: organiczna gryka, woda.
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 250 g
Producent:
Mipama Sp. j.
ul. Rogatka 7a
62-860 Opatówek